Friday, April 27, 2012

Liber la parcare pentru fitosii de Dorobanti

Cei care frecventeaza zona Dorobanti din Capitala sunt liberi sa-si parcheze masinile unde doresc, dupa ce indicatoarele care interziceau oprirea masinilor au disparut peste noapte. 
In urma cu o luna, Primaria Sectorului 1 a inceput sa ridice masinile parcate neregulamentar. Inainte de aceasta decizie, membrii Comisiei pentru Siguranta Circulatiei din cadrul Primariei Capitalei au hotarat anularea unor semne de circulatie care interziceau oprirea in anumite zone de pe Calea Dorobantilor si de pe Strada Radu Beller, scrieCotidianul.

Astfel, toate semnele de oprire si parcare interzisa au disparut numai din fata cafenelelor si restaurantelor de fite de pe Dorobanti, celebre pentru clientii lor. In restul zonei, celelalte semne de oprire interzisa au ramas la locul lor.

Spre Calea Floreasca, pe Strada Radu Beller, celebra si ea pentru cafenele si restaurante de fite, au fost coborate si aici semnele de oprire interzisa, care existau in urma cu ceva vreme. 

Dupa ridicarea semnelor, nu au fost luate insa si placutele cu sagetile care delimitau zona in care oprirea este interzisa.

Reprezentantii Primariei Sectorului 1 sustin insa ca nu au niciun amestec in aceasta problema. 

0 comments:

Post a Comment