Sunday, April 8, 2012

Şmecheri de Dorobanţi - cine sunt ei

Sînt nişte tipi care trag liniuţe negre pe Calea Dorobanţi, cu cauciucurile fierbinţi ale bolizilor tunaţi excesiv, accidentează grav cetăţenii paşnici şi nu păţesc nimic. Sau care, dimpotrivă, trag liniuţe albe, mai ilegale decît cursele nocturne, şi nu păţesc nimic. Nişte tipi şmecheri, care învîrt sute de mii de euro din milioanele părinţilor care, la rîndul lor, nu au păţit niciodată nimic. Şi ştiţi sau nu, v‑au scos din minţi sau vă lasă reci: ei există, fac valuri şi, cel mai important, şi‑au cam luat‑o‑n cap.
"Academia Caţavencu" a realizat un top 30 al acestor şmecheri, pe care îl vom prezenta şi noi în continuare.
Nicolai Tand – 30
Debut: O tînără speranţă la maturitate, un adevărat specialist. Pe scurt, un ospătar devenit bucătar la Euforia TV. Revenit în ţară (după experienţa unor bucătării sofisticate), cu mai puţine cuvinte româneşti în vocabulaire, Nicolai şi‑a tras emisiune culinară, devenind rapid un mascul feroce pentru fetiţele de Fratelli.
Femei: A iubit straşnic vreo două‑trei franţuzoaice, că doar a stat printre ele vreo opt ani. Cota lui a crescut brusc, în momentul în care a apărut la braţul Iuliei Vîntur, proaspăt despărţită de Marius Moga. Previziunile sînt că, în două‑trei luni, e suficient de celebru încît să‑i ceară Mariei Marinescu numărul de telefon.
Dotări: Un accent profound franţuzesc, care îl face irezistibil. Bereta şi fularul aruncat nonşalant pe umăr, indiferent că e zi, noapte sau dimineaţă, îi mai aduc un plus la imagine. Şi atît.
Bani: Interesant: după ce a fost piccolo, a devenit managerul unor restaurante de nivel înalt în Monaco şi la Vip Room din San Tropez. Acum e managerul clubului Fratelli din Capitală. Cu puţin efort, în zece ani devine milionar.
Giovanni Francesco – 29
Debut: A intrat onorabil în atenţia maselor ca director la MTV România. A reparat greşeala, avîntîndu‑se în diverse gafe mondene, care au devenit mai vizibile decît parcursul lui profesional.
Femei: Mai întîi, o relaţie de şase ani cu Ioana Oprea, ştiristă la Romantica. Apoi, fiindcă tot se obişnuise cu prenumele, a trecut la o altă Ioana, una din familia Băsescu. Amorul lor n‑a durat decît un an, şi aşa chinuit, din pricina constantelor aventuri ale fantelui. Ioanei i‑au ajuns la urechi poveşti despre Roxana Nichifor, secretară la o firmă de impresariat, care au scăzut dramatic şansele lui Giovanni de a accede la funcţia de ginere prezidenţial. Şansele de a ajunge de rîsul lumii au crescut, în schimb, cînd a răsuflat ceva despre o combinaţie a lui cu Alexandra Avram. Respectiva, angajată la Music Channel, a făcut carieră pe net în ipostaza de VJ‑iţă: a ajuns celebru interviul în care l‑a scos din minţi, cu IQ-ul ei plăpînd ca un manechin de top, pe Adrian Despot de la Viţa de Vie. Cum idila cu Ioana Băsescu nu mai e de actualitate, Francesco pare să se fi concentrat, în ultimul timp, pe Andra Teodorescu, fost iepuraş Playboy.
Dotări: Funcţie de conducere şi pachet majoritar la Music Channel (care, televiziune muzicală fiind, la noi nu face mare brînză). Plus un Land Rover, cu care a apărut prin presa de scandal, întrucît îşi plimba cu el două gagici, în paralel.
Bani: Mai mult lipsă: pe vremea relaţiei cu Băseasca mare se vorbea de faptul c‑ar cam atîrna la portofelul ei de firmă.
Bogdan Vlădău – 28
Debut: Vara Ispitelor vă spune ceva? Emisiunea aia de la PRO TV care a lansat‑o pe Cosmina Păsărin? Bun. El e tipul cu care a păcătuit Cosmina.
Femei: S‑a bucurat de Kitty Cepraga. De meserie manechin, nu a stat niciodată prea mult într‑o relaţie, s‑a mai afişat cu nevasta lui Piţurcă, imediat după ce aceasta a turnat cel de‑al treilea copil al familiei, urmînd ca acum două veri să fie pretextul de divorţ al Ralucăi Sandu. În pauzele dintre shooting‑uri, a mai trecut val‑vîrtej prin cearşafurile altor doamne generoase, din gama Manuela Fedorca sau Rita Mureşan.
Dotări: E bine legat, e bronzat non‑stop, nu are riduri, nu are burtă. Mai vreţi şi altceva? Bine, e manechin de talie internaţională.
Bani: Cît să reziste în Bamboo, pînă dimineaţă. A avut un contract tare de tot în Singapore, unde a pozat pe rupte. A defilat pentru Jean Paul Gaultier, Armani, Louis Vuitton, Burberry, a fost imaginea Sony, Samsung, Peugeot, Hyundai, şi a mai apărut şi la televizor, ba pe Prima TV, ba pe Euforia. Nu‑i mult, dar îl salvează faţa.
Ionuţ Gheorghe aka Joe – 27
Debut: A scos nasul în presă doar cînd a început o relaţie cu odrasla prezidenţială. Ziarele au scris multe despre el. În principal că seamănă leit la gestică, mimică, freză şi rînjet cu fostul iubit al Elenei, Andrei Hrebenciuc şi că ea vede în el doar o clonă nereuşită pentru că nu se poate împăca cu originalul.
Femei: înainte de Băseasca, a fost cuplat trei ani cu o tipă pe nume Eliza, dintr‑o familie înstărită. Se înţelegeau bine, ba chiar părinţii ei îl ajutau şi în afaceri. Cînd s‑a întîlnit cu Elena Băsescu a simţit nevoia incomensurabilă de a se despărţi de Eliza. Unii spun că din cauză că ea era prea posesivă. La începutul relaţiei cu experta în dezacoarde cei doi s‑au cam ferit de ochii publicului, de, cică şi pe părinţii lui îi deranja publicitatea excesivă cauzată de cuplatul cu fiica preşedintelui dar, de ceva timp s‑au calmat şi nu se mai feresc de blitz.
Dotări: Are un Bentley Continental GT de 200.000 de euro şi destui bani încît să‑şi umple contul de Hi5 cu poze din diversele vacanţe la Paris, Londra, Veneţia şi multe alte locuri mai mult sau mai puţin exotice.
Bani: La cei 27 de anişori ai lui, Joe e destul de aranjat. Părinţii lui au pus destule dividende sub saltea, ba chiar au lăsat şi pe mîna lui nişte biznisuri. Una dintre afacerile de care se ocupă e un magazin de haine din Unirea Shopping Center. Iese de două perechi de blugi pe lună.

0 comments:

Post a Comment