Thursday, March 8, 2012

Caterincă à la Bendeac: "Măsuri de urgenţă în caz de criză" Mai mult: Caterincă à la Bendeac: "Măsuri de urgenţă în caz de criză" | Libertatea.ro

Mihai Bendeac face haz de necaz pe timp de criză. Realizatorii emisiunii ''In puii mei'' de pe Antena 1 şi-a pus talentul la incercare pe propriul blog şi a elaborat 10 măsuri de urgenţă care ar trebui adoptate în vreme de criză. Bendeac a atins toate domeniile, de la politică, la fiţele de Dorobanţi şi până la manelişti sau echipa naţională de fotbal a României.

1. Poponeţ, Pătraşcu, Căşuneanu şi ceilalti să elimine 25% dintre târfele penale care se anturează la masa lor din Gaia, Cuando sau Bamboo.

2. Adriean Videanu să închirieze 25% dintre camerele palatului sau să doneze banii la buget. Considerăm că îi sunt de ajuns celelalte 34 de camere...

3. Cerşetorii, spălătorii de parbrize, parcangiii să fie obligaţi să elibereze factura fiscală şi să plătească impozit.

4. Creşterea preţurilor pe litoralul românesc cu 25%, fiindcă cine a atât de fraier încât să meargă acolo, poate fi şi cu 25% mai fraier.

5. Tiparirea unui număr de 22 de milioane de bucăţi din volumul "Medicină pentru toţi", astfel încat populaţia să se poată trata la domiciliu în conditiile în care medicii vor alege să câştige în strainatate 2000 de euro pe săptămână, în loc de 1000 de lei pe lună.

6. În condiţiile în care o geanta Vuitton va reprezenta, începand cu 2011, aproximativ 2% din PIB, facem apel la doamna Udrea.

7. Reprezentanţii comunitaţii EMO să-i înveţe pe vârstnicii pensionari cum sta treaba cu lamele.

8. Florin Piersic să vorbeasca cu 25% mai puţin. Ok, asta nu ne ajuta cu nimic, dar mi se părea funny.

9. Echipa naţionala de fotbal a Romaniei va vinde punctele Luxemburgului în preliminariile pentru 2012. Am vinde şi celorlalţi puncte, dar nu vor să cumpere fiindcă sunt siguri că ne vor bate. Luxemburgul e singura naţională care se teme de noi.

10. Asistentele din televiziune să-şi scada tariful pe noapte cu 25% şi să plătească şi impozite şi taxe! Şi maneliştii la fel!

0 comments:

Post a Comment