Friday, March 23, 2012

Scandal între piţipoance într-un club de fiţe, pentru un şmecher de Dorobanţi

Iubitul Deliei naşte pasiuni tumultuoase printre frumoasele din showbiz. Mai nou, frumoasele Andreea Tivadar (dreapta) şi Nicole Macarencu (stînga) au fost la un pas de păruială pentru că îşi dispută titlul de “amantă oficială” a lui Florin Moldoveanu.

Delia Matache nu mai are linişte în ultima vreme, de când pe capul actualului ei iubit, Florin Moldoveanu, a început să plouă cu acuzaţii de infidelitate.

Aflate, zilele trecute, în clubul Cuando la o prezentare de modă, "amantele" lui Moldoveanu şi-au ieşit din minţi şi au început să se certe ca la uşa cortului, adresându-şi injurii, peste mese.
  

La un moment dat, fetele s-au enervat atât de atare, încât au fost la un pas de bătaie, ele fiind calmate de cei aflaţi în club. În urmă cu doar două săptămâni, Moldoveanu a ieşit la masă cu o finalistă la Miss Universe, Andreea Tivadar, căreia, potrivit gurilor rele, i-ar fi făcut avansuri, minţind-o totodată că s-ar fi despărţit de Delia.

Din păcate, Andreea nu este singura femeie cu care omul de afaceri este suspectat de Delia că ar fi călcat strâmb.

Fotomodelul Nicoleta Macarencu susţine şi ea că a avut în urmă cu doi ani o relaţie de câteva luni cu Moldoveanu, şi că a continuat să fie împreună cu el şi atunci când acesta a reluat relaţia cu Delia, în luna februarie.

Macarencu a stat câteva luni cu Florin

Fotomodelul Nicoleta Macarencu, deţinătoarea titlurilor “Miss Playboy 2007” şi “Miss Bikini 2007” s-a iubit în urmă cu doi ani cu Florin Moldoveanu, relaţia lor expirând doar după câteva luni.

Drumurile lor s-au mai întâlnit şi la începutul acestui an, chiar în perioada în care omul de afaceri s-a împăcat cu Delia. Macarencu a avut şi ea lipici la fotbalişti, ea fiind mai multă vreme prietena lui Tibi Bălan, jucător la Unirea Urziceni.

Tivadar are lipici şi la fotbalişti

Originară din Maramureş, Andreea Tivadar a trăit o poveste de dragoste de aproape trei ani cu fotbalistul Janos Szekely, ea fiind una dintre finalistele la Miss Universe. Printre fotbaliştii care au mai râvnit la nurii ei, se află şi fotbalistul Ciprian Marica.

El i-a cerut Andreei numărul de telefon la o petrecere, în urmă cu câteva săptămâni, deşi ziarele vuiau că Marica are o altă iubită, pe Ilinca Vandici. 

0 comments:

Post a Comment